Venstre Høyre


03.09.2019

Dagens vær: Veldig fint vær å gå i - varmt for å være høst, litt sol innimellom og opplett, da det kun har vært noen få små dråper.
Endelig er dataproblemene over og jeg kan nå begynne å blogge for fullt igjen! Veldig spesielt at dataproblemene skjedde akuratt da jeg skulle fortelle Hemmeligheten 31.08.2019 - men, jeg fikk i alle fall oppdatert bloggen med det viktigste angående hemmeligheten og videre skal jeg fortelle mye mer om dette mer etterhvert i bloggen da det er mye mer å fortelle!

Dataprobleme begynte 30.08.2019 og nå idag har jeg endelig datamaskinen klar til å blogge med igjen.
Endelig kan jeg begynne med bloggprogrammet igjen - det er veldig kjekt å jobbe i programmet i stedet for i et teksdokument som jeg skrev bloggen med før; enklere, mer oversiktlig, tar kortere tid, kjekkere og medfører at jeg får gjort veldig mye mer!
Jeg har brukt litt tid nå på å legge til programmet en bedre måte å føre dato på.

Jeg har gått til Dale fra Askvoll og tilbake! En fantastisk tur - lang, men veldig kjekt å oppleve Dalsfjorden spesielt, samt Ingolfr Arnarson statuen, turister, bønder og så videre - det er veldig fin natur i området, og spesielt det der hvor den nye broen er bygget like ved Dale når en ser lenger innover fjorden fra broen.
Dagens begrep: Etterde - Jeg lager idag et nytt begrep som har å gjøre med Førde som navn; betydningen er at dersom en ser på Før- som en forstaving så er Etter- også en tilsvarende, hvor -de er som å snu opp-ned på noe, så Førde som navn kan da bety; 'før noe er snudd opp-ned', og Etterde som navn; 'etter noe er snudd opp-ned'.
Jeg vil idag presentere røntgenbildet som viser bruddet midt på leggbenet - jeg vil si mer om dette senere, og under ser dere det!
Dagens Oposit: Idag har jeg med en Oposit som ble litt syk av hemmeligheten og så i den grad at den ville voldta seg selv i en ring (!).


Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!


Siste
03.09.2019
02.09.2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Skisser

Bli VIP

Om ITAT
© 2019