Venstre HøyreSiste
06.10.2019
05.10.2019
04.10.2019
03.10.2019
02.10.2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Skisser

Bli VIP

Stamtavle

Over 18 år

Om ITAT

06.10.2019

Det var litt lite innhold i bloggen igår; pus, dagens oposit, dagens vær, dagens tittelbilde, dagens begrep, samt en film som viser hvordan jeg utviklet dagens oposit - vel, når jeg ser tilbake på bloggen igår så er det jo en del innhold! Det skal uansett vanligvis være mer med; dagens lyd, kanske tik og med musikk etterhvert, dagens pappahjerte kan være aktuelt av og til, dagens tilbakeblikk er kjekt å jobbe med, skisser, dagens mat, all slags oppdateringer om virksomhetene mine; Det Gode, Verda, Imponer, IX-IM, DIV, Søppel og Sår, dagens tittelbilde og så spesielt de tre seriene jeg har laget spesielt for bloggen som også nå er vist hvordan forholder seg til Det Gode parti; Opositen, 8&8 og Lek 7 Alvor.

Potensialet for å ha mye kekt innhold i bloggen ser dere er der - jeg har vært kreativ som har fått så mange enheter mer eller mindre fast i bloggen, i alle fall mulg å enkelt legge til. I dag har jeg planlagt å spille en del Fortnite, da noe av det viktigste jeg gjør akuratt nå ved Imponer er å øke 'Arena pionts' i 'Arena'-spillemåten - for det er løsningen for å komme til 'Champion League' som igjen åpner for å spille en del turneringer.

Dagens vær: Fint vær idag; sol, varmt, ingen vind. Kjekt å være ute. Jeg har tatt et bilde som publiseres også i andre medium under tittelen; 'Brakje.'.Når det gjelder bildet fra avsnittet over om dagens vær, vil jeg si at 'brake om fjell' kan minne om det som er tenkt i den foreløpige bakgrunnen til 1001 natt II hvor en ser at gressstrå går opp fra sand om en glass-skalle, hvor poenget er at som om omvendt en keiser så kan en angerfull person bli påmint ting den har sagt eller gjort tidligere som gir da en tanke som om en av stjerne i himlingen over - gresset kan da kanskje sammenlignes litt med en vanskelig brake som omkranser et fjell som veført betydning for et hode, en tanke.Pus: Jeg har tatt bilde av pus i campingvognen - det er litt trauste farger i vognen som en vanligvis forbinder med camping, så jeg har også laget et litt mer moderne motiv, med kanskje litt kulere farger, men det så nesten verre ut da det ble en veldig psykedelisk 60-70-talls stilopplevelse:Dagens lyd: Slurping samtidig som jeg spiser puffet hvete - jeg minner om at dette selvsagt er litt for spesielt interesserte - få spiller inn slike lyder og det er nok fordi at slurping og smatting egentlig er noe vi unngår når en spiser sammen med andre:

Dagens tilbakeblikk: Etter omlag 1.5 år med salg laget jeg til butikk med inngang i 1. etasje hjemme i Kråvasslia - bildet er tatt 04.02.2018 da jeg var i den perioden hvor jeg begynte å markedsføre butikken. Det var i det store og hele veldig kjekt å drive med salg, men jeg er glad jeg sluttet da jeg har så mange kjekke ting å gjøre idag. De viktigste resultat fra salgsperioden var; handelsprogrammet, erfaring med opptil 10 ansatte, gode resultater i markedsføring ved Finn, fikk meg mange vesentlige leverandører i markedet innenfor mange ulike varesortiment og ellers trivdes lenge med aktiviteten.


Jeg har nå begynt på et program jeg kaller 'Rame', ment å bruke til spilling av blant annet Fortnite. hele poenget er å lage til ulike hjelpemidler spesielt for å ikke glemme å fokusere på strategien jeg bruker, men også tidtakere for å kunne bedre bedømme når storm gir visse ulik minking til helse. Det blir mer etterhvert også. Gjerne se film fra når jeg lager det:
Dagens skisse: Jeg har laget en skikkelig kul skisse om laurbærkrans - gjerne se ved å trykke på bildet under:

Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019