Venstre HøyreSiste
02.10.2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Skisser

Bli VIP

Stamtavle

Over 18 år

Om ITAT

02.10.2019

Dagens vær: Sol, vindstille og grei temperatur til å være ute.
Jeg har idag sett en av de sterkeste edderkoppstrengene jeg har sett - den var festet i strå på hver side, og ble derfor veldig slitesterk - om du ikke liker edderkopper eller edderkoppvev så trenger du ikke se følgende film:Jeg spilte Fortnite Solo Cash Cup idag og gjorde det som forventet bra nok til å om ikke lenge begynne å vinne pengepremier på spillingen - jeg brukte en planlagt strategi og gjorde det ganske som forventet, så som sagt om Fortnite-cupen forblir som den har vært en stund kan jeg få veldig gode resultater snarlig. Jeg fikk 41 poeng og kom blant de 6% beste! Gjene se en av matchene blant de 15 spilte i cupen ved å trykke på bildet under:


Stor nyhet! Jeg har nå etablert nettsiden til den nye virksomheten 'Sår'! Formålet med virksomheten er veldig lik den en finner i den grønne delen av seriene; Opositen, 8&8 og Lek 7 Alvor - nettopp å minke det vonde, såre det vonde - argumentere mot det vonde, i det hele tatt; være mot det vonde. Omvendt er Imponer det å være med det gode.

Jeg har kjøpt adressen; 'saar.band' til virksomheten og litt meningen med endelsen 'band', er som om å såre 'et bånd' om det vonde skulle forsøke knytte seg til uønsket - da kan en tenke seg å såre båndet for å unngå det vonde.

Jeg laget en film til da jeg forsøkte adressen for første gang:

Nettstedet inneholdet foreløpig kun tegnet i logoen til 'Sår', og kommer til å forbli slik inntil videre.

Dagens Oposit #1: P-Stift-opositen; en Oposit kunne vært så merkelig at den fokuserte på LP-spiller-stift regelmessig - uten en gang musikken. Videre kunne den vært plassert inn i P'en i Opositen-logoen, opp-ned slik at P'en var som om en stift, spesielt da kansje enten den rød eller den blå delen av P'en. Opositen selv, kunne da blitt sittende opp-ned i en stol like ved LP-spilleren. Kombinert kunne kanskje en redd-Oposit satt like ved stolen og kommoden like ved LP-spilleren bak P-Stift-Opositen.
Dagens Oposit #2: 'Drep-alle-mennesker-Opositen' - dette er kanskje en klassisker da Opositen kanskje kom med en så grotesk patologisk fordring om å skulle drepe alle mennesker av en spesiell årsak som kanskje hadde med å gjøre om at Opositen slet med å tilpasse seg menneskeheten.
Dagens Oposit #3: En syk-Oposit som utbrøt kanskje etter å ha forsøkt å som om holde to lignende seg selv sammen over hodet og oppdaget følgende som står i serien idag - betyr nok altså at vedkommende ikke lenger kan gå til en "trygg side", men er hore uansett hvilken side - en skikkelig taper-Oposit. Fosøkte kanskje med hele hendelsen å skulle skille to andre fra hverandre, men mislyktes. Videre kunne også kanskje Opositen utbrutt; "Harald's boys lokalt er blitt hore på fulltid/heltid."
Pus på en stenhylle like ved campingvognen - jeg kommer til å forsøke ta ett bilde av henne hver dag.


Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019