Venstre HøyreSiste
05.10.2019
04.10.2019
03.10.2019
02.10.2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Skisser

Bli VIP

Stamtavle

Over 18 år

Om ITAT

05.10.2019

Pus idag; står utenfor camingvognen og slapper av og ser på når jeg skal en tur på eiendommen hvor redskapshuset skal bygges:

Dagens vær: Fint arbeidsvær ute - det er sol, skyfri himmel og fin temperatur for årstiden. Jeg legger bildet ut på nett i ulike grupper for foto med tittel; 'Natur - rot?', da bildet kanske er litt rotete, men det er tross alt naturen slik den er i området, og den er fin.
Dagens Oposit: En spesiell omstendelig Oposit idag; den kalles Hatkolonist-Opositen, og det blir et skjellsord å skulle følge den som 'Hatkolonist-Lystrer'. Saken er at Opositen hater, og samtidig forsøker den å kolonisere andre kanskje - med det opstår en koloni, som er en hatkoloni, hvor ulike hatkolonist-varer og hatkolonist-tjenester oppstår. Hatkolonisten er en slags leder kanskje, og derfor får den kanskje betalt av hatkolonist-lystrerene som en kassisk monark med en slags apanasje, bare her omtalt; 'hatkolonist-betaling', hvor hatkolonisten tar kjærlighet fra hatkolonist-lystrerene og pådrar de hatkolonist-varer som hat og løgner, samt utføer ulike hatkolonisttjenester for å forsøke holde hatkoloinst-lystrerene i lystring. Et spørsmål for å avdekke hatkolonist-lystrere i håp om å hjelpe de ut egentlig; 'Er du Hat-kolonist-Lyster?' som forkortet kan spørres som; 'HKL?' - om de svarer ja, så kanskje se de at lederen deres er en hatkolonist som de faktisk ikke vil ha, og slutter å være med den. Hatiarki kunne vært brukt om selve hierarkiet som hatkoloisten skaper - 'På-P-Komplekset', er et begrep en kanskje kan kalle hele sammensetningen.
Dagens begrep: Hatald - Hatkoloniker, se gjerne dagens oposit for mer informasjon. Inspirert av Harald og Havall.

Se gjerne den følgende filmen som viser når jeg utvikler dagens oposit - jeg synes det er kult å legge ut opptak fra arbeid jeg gjør på dataen, så det kommer mer slikt.Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019