Venstre HøyreSiste
11.06.2019
10.06.2019
09.06.2019
08.06.2019
07.06.2019
06.06.2019
05.06.2019
04.06.2019
03.06.2019
02.06.2019
01.06.2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

11.06.2019

Dagens vær: I dag blir en fin dag med sol og varme.
Dagens hjemmebilde: Jeg har tatt bilde av kjøkkenkroken, og det er ikke så mye mer å si om bildet dette enn at kjøkkenet er i god stand, forholdsvis rent - kjekt å tenke på siste perioden jeg jobbet med første del av forfatterskapet mitt der jeg oppdaterte med nye utgaver bok for bok og skrev artikkel til hver utgivelse samtidig.


Om du vil lese noe spennende innenfor vitenskap og lære noe nytt, så gjerne les artiklene mine som finnes ved Verda forlag sine sider - nederst på følgende side ved å følge lenken:

Dagens Oposit: Jeg bruker forrige Oposit som kunne i motsetning til meg ha veldig problemer med begreper og kunne kanskje misforstått nettadressen til DIV, nettopp div.priv.no til å være noe helt annet, og stadig omtale begrepet; "Priv!"
Dagens Oposit #2: Jeg lager en Oposit til som kunne vært kalt tekst-Oposit, og jeg har to kjekke situasjoner: Jeg satt og koste meg Åsane senter, og en tilfeldig forbipasserende kunne tatt feil av navn og sa Kjetil til meg, og likte det den så, og følgende kunne blitt sagt: "... det er første gang noen har tatt omvendt feil av navnet Kjetil - og selv ikke vet det før kanskje senere på dagen - og alle vet det." Opositen kunne blitt sint av dette - da jeg ikke ble det, og av en eller annen grunn ønsket å bli kalt for Kjetil selv. Situasjon #2: Opositen har vært Oposit så lenge at den faktisk ikke kunne snakke om annet enn mitt - og forsøker late som om meg - innbyrdes Oposit ved seg selv. Dette kan ha direkte noe med feilbenevningen også.
I går så så jeg årets første padde - jeg liker ikke disse dyrene, så jeg har laget en liten samling av småbilder hvor en kan få øye på den på ett av dem dersom en er interessert - om ikke så kan velge å bare se forbi bildene så slipper en å se den.Utførte Daily Challenge i Fortnite - lett oppdrag idag - det er bare å plassere seg en litt sjelden plass, og så vente til mange nok er ute av spillet.


Var innom YX 7-Eleven og drakk kaffe.

Jeg har lagt alle episodene fra golftreningen og kickboxingtreningen til skissesiden - der er det nå mulig å se alle episodene kronologisk ved å trykke på lenken under, eller gå inn på lenken; 'Skisser' i menyen som kommer snart:


Jeg har idag laget et nytt bilde til Søppel forlag sin nettside. Det er slik at jeg nesten vil gjenta at kvaliteten på innholdet til Søppel forlag er ment å være lav - tegningen er ikke så fin, heller ikke ferdig - jeg kommer til å oppdatere den etterhvert, men det er klart at kvaliteten skal være lav for å vise at det virkelig Søppel som forlaget dreier seg om. Gjerne trykk på bildet under for å se:Jeg vil fortelle litt kort om kunsten i bildet: En kan se for seg en fiende angriper - men er fienden ekstremt svak, kan angrepet være så lett å forsvare seg mot at en bare kan vise hva fienden gjør, og så vinne av den grunn. Videre kan en da bruke forsvaret videre i bokform - kanskje satirisk om jeg tolker det ordet rett, og på den måten la fienden være som om i sand, hvor minnene fra forsvaret om dens eget angrep blir som grønne gresstrå som vokser seg oppover mot himmelen, men hvor himmelen kun er full av søppel - som om skitne stjerner som får fienden til å falle ned igjen til grunnen, sanden. Her kan jeg videre vise at noe grønt ofte kan tolkes som noe forvirrende, noe en må gruble på. Dersom en kunne fått til noe slikt i en situasjon der en har en fiende, eller noe en vil lage satire av, så ville det være veldig sterkt.© 2019