Venstre HøyreSiste
01.06.2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

01.06.2019

Nå er det sommer!

Dagens tittelbilde: Jeg har idag lagt til en virkning som bøyer litt på bakgrunnen.

Dagens tilbakeblikk: Idag tar jeg med et bilde fra gradering 2006 ved Bergen Kickboxingklubb. Det var det aller siste vi gjorde - å holde oppe hendene, som har å gjøre med å trene på å holde forsvaret oppe - veldig tung øvelse som kan være ganske pinefull dersom en er sliten, og på bildet var det nettopp begynt å bli veldig slitsomt.
Jeg fikk en plakett etter graderingen for 'Bergen Kickboxing Klubb Beste Gradering Eliteparti 2006'. Dagens vær: Grått og en del nedbør - litt kaldere enn i går.
Dagens matbit: Jeg kjøpte en pakke med Rugbrød på tilbud til kroner 10,- på Bunnpris ved Torggaten. De fleste har kanskje smakt rugbrød, og det har en slik smak at det kanskje trengs noe pålegg til - i alle fall om en skal spise mye av det. Jeg lurer litt på hva som kunne passet.


I dag begynner jeg på noe nytt med tanke på spilling; jeg satser på Fortnite på den måten at jeg skal forsøke spille så mye som mulig - andre spill som jeg kommer til å spille aktivt har jeg foreløpig ikke så høy prioritering på som Fortnite. Så målet er å altså enkelt nok spille så mye som mulig, og forsøke bygge experience, altså poeng i spillet, og i tillegg vil jeg legge til flere mål; foreløpig er et av de viktigste å få en egen karakter i spillet.

Jeg har ikke fokusert på spillets poeng foreløpig så jeg har ikke kommet så langt - i bildet under ser vi statusen:
Jeg kan legge til at sesongen har allerede vart i omlag 3 uker, men kommer til å vare om jeg ikke tar helt feil i omlag 59 dager til - og derfor så er det så lang tid at jeg ser på det som gunstig å satse på å nå langt i denne sesongen. Blir spennende å se hvordan det vil gå.

Jeg spiller for tiden mest for meg selv, men forsøker å spille på lag med andre og da bruker jeg siden; Fortnite Norge 18+, som er en side for de fra og med 18 år. Om du kjenner meg, er over 18 år og liker Fornite så gjerne gi beskjed så kan vi spille sammen.
Dagens hjemmebilde: Jeg lar hjemmebildet i dag være kombinert med et tilbakeblikk: I den tiden hvor jeg begynte å bestemme meg for å endelig skrive bøker, så laget jeg ofte store gryter med middagsmat - her er et eksempel hvor jeg laget lapskaus - veldig enkelt å lage og veldig enkelt å tilberede. Som nå jobbet jeg også da når bildet ble tatt i 2013 hele tiden, og veldig kjekt å ha lagret store mengde middagsmat i frysen slik at jeg ikke hadde behov for å gjøre så mye arbeid med mat i lengre perioder, men likevel få veldig sunne måltid på en enkel og rask måte.I dag fikk jeg lyst til å si litt om en side ved hemmeligheten som kunne berørt hverdagen min veldig mye på en spesiell måte - men jeg velger å unngå det da det kanskje ville blitt et for godt hint til at noen kunne funnet ut hva hemmeligheten dreier seg om. Nå er det akuratt 3 måneder til jeg røper hemmeligheten - 92 dager.

Katten min, som for øvrig kalles pus, fanget idag en fugl som etter alt å dømme var en blåmeis.
Neste episode av golfteknikkdetaljene er klar; idag fokuserer jeg på strak venstrearm i baksvingen. Som dere ser i filmen er den ikke helt strak, men har en liten vinkel på noen grader - dette skal jeg jobbe mer med slik at den blir helt strak.© 2019