Venstre HøyreSiste
03.06.2019
02.06.2019
01.06.2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Bli VIP

Om ITAT

03.06.2019

Dagens tittelbilde: Jeg prøvde litt ulike virkninger i bilderedigeringsprogrammet, og plutselig fikk jeg resultatet for idag - synes det var kult.

Dagens Oposit: Jeg stod å slappet av inntil en mur, og en Oposit kunne derfor ha hatt som om en mur fremfor seg i et berg, uten å slappe av - kunne også ha vært litt liten i forhold til noen hender like store, hvor jeg har en passe størrelse.Golf: Idag fokuserte jeg på en ny detalj som blir spennende å jobbe mer med fremover. Spesieltda jeg trenger å få stoppet rotasjonen i hele kroppen etter golfsvingen når ballen er truffet, som for øvrig er mot klokken, så har jeg funnet ut at det å bøye armene markant på baksiden av ryggen, og i tillegg føre den venstre albuen i retning bak meg bidrar veldig til å stoppe rotasjonen. Videre gir dette bedre balanse på venstrefoten også etter svingen. Denne detaljen kommer jeg til å jobbe mer med fremover.


Jeg har spilt en del Fortnite etter planen, og det begynner å bli kjekkere, men merker også at jeg mangler litt motivasjon eller fokus - det kan komme av flere ting, men jeg blir bedre, og det er kult å lage filmer og andre typer skisser til spillet. Jeg har laget en plan om å blant annet å utføre alle dagens utfordringer, samt å oppdatere med hvor mange erfaringspoeng jeg har fått kalt 'Battle Pass'. Trykk gjerne på bildene under for å se disse to enhetene på skissesiden
Dagens tilbakeblikk: I dag har jeg funnet frem et bilde fra sommeren 2008 - dette var midt i en fantastisk festeperiode hvor en av de tingene jeg fokuserte mest på var fest. Det var i samme periode at jeg mer og mer begynte å nedprioritere studiene som jeg kan legge til jeg fullførte først i omlag 2011 - det var veldig bra gjort å fullføre, men ser jeg tilbake på festeperioden og med tanke på alt jeg har gjort i ettertid, med tanke på å heller bygge et enkeltmannsforetak og jobbe for meg selv og ikke få for eksempel en ordinær ingeniørstilling så var det et godt valg å fokusere på festing. Sveis, dressjakke og en del bling - noe annet enn det er no i klesveien, men jeg vil nok på et eller annet tidspunkt satse på å feste mer enn hva jeg har gjort de siste 8 årene - jeg har faktisk ikke drukket alkohol på over 8 år - ikke en eneste dråpe - kun fokusert på jobbing.
Jeg har forresten laget bakgrunnen litt utydelig siden jeg ikke har fått spurt de som var med på bildet om jeg kunne bruke det. Festeperioden varte omlag fra våren til slutten av sommeren 2008 - jeg fikk mange nye venner spesielt i nærmiljøet på Flaktveit, og det var veldig kult siden jeg flyttet tilbake der høsten 2007 fra Bergen sentrum - da hadde jeg ikke bodd på Flaktveit siden 2001 da jeg flyttet til Voss for å gå på Voss Idrettsgymnas. Nå for tiden har jeg enda mer å feire og derfor ser jeg frem til å kunne begynne å feste mer om det blir aktuelt.
© 2019