Venstre Høyre


09.10.2019
Jeg har oppdatert bakgrunnen til Søppel forlag med en ting - se gjerne påfølgende avsnitt om hemmeligheten xx.xx xx xxxx for mer om tingen, samt gjerne trykk på tingen for å se nettsiden:

Det blir laget til en ny delhemmelighet idag! Hva faktisk den nye tingen lagt til i Søppel forlag sin bakgrunn er - det blir offentliggjort på ukjent tidspunkt og kalles altså fra nå av som hemmelighet #3 i dette prosjektet. Dagens begrep: Haald - Haald er et nytt navn som betyr å holde på noe som er noen andre sitt på en vond måte for å forsøke dele det i to deler. Inspirert av navnene; Havall, Harald, Hatald. Uttales som: 'Hold' på norsk, kan også alternativt uttales Ha-ald, som Harald, men da med stum 'r' lik at den ikke finnes i navnet da Haald, mest er et navn som kommer av navnet 'Harald', men da uten 'r'.

Dagens lyd: Jeg har spilt inn navnet 'Haald' fra dagens begrep på to ulike måter:

Haald uttalt 'Hold':

Haald uttalt 'Ha-ald':
Jeg har enda mer kjekt materiale til Søppel forlag sin bakgrunn idag - 'Haald'-navnet plassert ved en blom med skitt fra brunbrodden i toppen av bakgrunnen, som dere ser under:Videre har jeg en kjempekjekk nyhet; et utropstegn etter tittelen; '100 natt II', som gir; '1001 natt II !' - dette er ment som symbol for det første hårståret som gir grunnidéen som fører de er ment at boken skal være et hån til - hån på grunn av sine egne synder. Håret som symbol for at de blir ført til himlingen, tankelivet, hvor de ser da bilder, lys, minner, ideer om det som de selv har gjort, og ikke bare tekst eksempelvis som det er mest av i boken - de får av dette videre som om en grønn parykk dess mer de ser av sine egne synder - og således sårer mer og mer seg selv dess mer de galt de har gjort.


Dagens lyd #2: Jeg spilte igår når jeg syklet til Dale fra Askvoll og tilbake en del opptak for ideer jeg kom på ment for å lage til bloggen - jeg skal lage en skisse eller kanskje 8&8 for medlidenhet senere og her er et opptak fra innspillingenav ideen:

8&8 - Medfølelse: Jeg har laget en 8&8 om medfølelse - ikke om medlidenhet akuratt, men nesten det samme; poenget er at i Det Gode kan en fovente seg at en medføler dersom en vil hjelpe eller tilbringe tid sammen om det er noen spesielle følelser noen har - i det vonde kan en kanskje forvente at noen en gir medfølelse er falsk, og dårlige følelser blir som om overført til en selv som ville være til hjelp der den som en trodde hadde noen følelser en ville hjelpe til med var som sagt falsk og lot den som ville hjelpe stå igjen med dårlige følelser selv.
Dagens skisse: Jeg har laget en svært god skisse; enkel, men veldig lærerik spesielt med tanke på alle som lurer på monarki som styreform, og videre hvilken skjebne et slikt kan få dersom ting går galt for monarken selv. Gjerne se ved å trykke på følgende lenke:Jeg minner om at om noen skulle få til det som en ser i skissen, så ville den mest grunnleggende loven i Norges lover og sikkert de fleste nasjoner med monarki sine lover bli endret, da begrepet monark, måtte bli endret til difur. Gjerne se Norges grunnlov §1 her:

§ 1.
Kongeriket Noreg er eit fritt, sjølvstendig, udeleleg og uavhendeleg rike. Regjeringsforma er avgrensa og arveleg monarkisk.

Jeg syklet som sagt tidligere en tur til Dale - gjerne se bildene under:


Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!


Siste
09.10.2019
07.10.2019
06.10.2019
05.10.2019
04.10.2019
03.10.2019
02.10.2019
September 2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Skisser

Bli VIP

Stamtavle

Over 18 år

Om ITAT
© 2019