Venstre Høyre


17.03.2019

Jeg reiste innom Loddefjord for å sitte meg ned å skrive litt - jeg besøkte bibliotek mye før; Loddefjord, Åsane, Bergen sentrum og litt i Fyllingsdalen, men ikke så mye nå lenger da luftkvaliteten ofte ikke er den bestepå grunn av alle bøkene. Likevel er det kjekt å av og til gå innom igjen og for eksempel se ansikt som en kjenner igjen. Jeg satt omlag 1 time på biblioteket.

Opositen: På vei ned til Loddefjord fra busstoppet ved hovedveien på oppsiden er det en grei gåtur ned til sentrum, og mens jeg gikk laget jeg klar en ny Oposit av det mer vulgære slaget; jeg gikk ren til sinns og ren i tøyet, og en Oposit ville kanskje kunne ha vært så negativ til både min og egen eksistens at den satte meg som dritende i sin egen panne sin høyreside, bak ryggen min på min høyreside for å forsøke sjenere meg og kanskje andre. Heldigvis ville jeg kunne ha det som skal til for å holde en slik type Oposit på avstand. I tegningen bruker jeg en figur i stedet for meg selv som grunnlag, og videre er Opositen den midterste av de tre karakterene.
Dagens mat: Jeg kjøpte påsmurt brødmat på Bunnpris i Torggaten. Skinke, ost, noe grønt kunne jeg ense og ellers et myk og luftig brød bestod den av, og var ellers god på smak - det ser ut til å være slik med lavvarme brødvarer i dagligvarebutikker at de ikke skal fylles for mye med de øvrige ingrediensene, så det er mye brødsmak, men denne brødmaten er et veldig godt alternativ og kostet kroner 29.90. Jeg kan ellers nevne at det er veldig sannsynlig at årsaken til at det er lite tilbehør på brødmaten er fordi det lett kan bli søl i butikken om det faller av under pakking i pose for eksempel - så jeg ser at det kan være lurt å nettopp ikke ha for mye på.
Jeg skal nå igang med IX-IM-uniformen, og leter etter skreddere, så om noen av dere kjenner noen i Bergensområdet eller for så vidt hvor som helst, som kan være interessert i å inngå en samarbeidsavtale så må dere gjerne gi beskjed - dere finner meg på Facebook eventuelt. Se gjerne bildet under for hvordan uniformen er tenkt å bli:
Mer kommer senere som muligens dagens DIV.

Siste
17.03.2019
16.03.2019
15.03.2019
14.03.2019
12.03.2019
11.03.2019
10.03.2019
07.03.2019
06.03.2019

© 2019