Venstre Høyre


15.03.2019

Som eier og utvikler av DIV kan jeg anbefale spesielt kvinner som liker Katy Perry sin musikk følgende DIV av 'Roar':


Jeg kjøpte lunsj på Bunnpris i Torggaten hvor jeg er VIP og har egen personlig konto. Jeg kjøpte en halvliter med H-melk og en BIG100 BAR fra Proteinfabrikken. Det er planen å kjøpe noe mat hver dag som jeg kan kommentere, og spesielt kjøpte jeg disse to da de passer litt både kvinner og menn.

Melk er melk - jeg utvikler for tiden en ny virksomhet; 'Melk & smak', og årsaken til at jeg har valgt å ha melk som første del i logoen, er at melk er både næringsrikt, godt og gir en smaksforsterkning til det man spiser etterpå, og derav noe smak til slutt som blir enda bedre på grunn av nettopp melken. Gjerne se 'Melk & smak'-presentasjonen her:


Så melken smakte som forventet - godt. Som vist i presentasjonen av 'Melk & smak', pleier jeg å drikke nesten hele melken først, men la litt stå igjen til etter at jeg har spist det jeg eventuelt har med som smak.

Når det gjelder den litt mer mandige proteinbaren, så kjøpte jeg den for å teste siden den er ny. Den har som bildene viser følgende tekst;
- "CAN YOU HANDLE THIS!?"
- "PF BIG100 BAR"
- "PEANUT CARAMEL CHOCOLATE"
- "100g"
- "QUALITY PF GUARANTEED"
- "100 GRAMS!"

Smaken var noe som vanlige proteinbarer, sånn proteinsmak, men stor og mektig, så det var et godt måltid. Når det gjelder næringsinnholdet, så er det slik at det er litt i overkant av melken sånn omlag 400 kalorier - så halvliteren med melk og proteinbaren i alt gir litt mer næring enn 1 liter melk - et greit måltid.

Opositen: Jeg har tegnet en ny tegning til Opositen-tegneserien; litt eklere enn vanlig denne gangen for hva om opositen ville at kaffen skulle smake ekkelt eller ha for eksempel spytt i seg når jeg drakk og stilte seg opp på min høgre side bak ryggen og badet seg selv i spytt og snott til og med med en hvit hatt og svart ring rundt? Litt verre å drikke kanskje - men min kaffe er ren og smaker nydlig svensk Löfbergs, hvor en mulig Oposit er satt på plass langt utenfor mitt nærvær under drikking.Brevet til Høyesterett er ferdig, og ble sendt idag.
Siste
15.03.2019
14.03.2019
12.03.2019
11.03.2019
10.03.2019
07.03.2019
06.03.2019

© 2019