Venstre HøyreSiste
02.09.2019
August 2019
Juli 2019
Juni 2019
Mai 2019
April 2019
Mars 2019

Opositen
8&8
Lek 7 Alvor

Skisser

Bli VIP

Om ITAT

02.09.2019

På grunn av dataproblemer har jeg desverre ikke fått oppdatert bloggen siden 29.08.2019! Snart er problemet løst og da begynner bloggen som vanlig, og her er en kort oppdatering spesielt da jeg vil fortelle det hovedsakelige ved Hemmeligheten 31.08.2019 da den skulle blitt presentert 31.08.2019:Det som er hemmeligheten er at jeg under rekruttperioden i militæret i 2004, knakk foten med vilje - det var spesielt fordi jeg på daværende tidspunkt hadde kjæreste og selv om det var veldig kjekt i militæret og fikk mange gode resultater som for eksempel perfekt helsesjekk og ble en rollemodell når det gjaldt våpen, så savnet jeg kvinnen jeg var sammen med så mye at jeg begynte å planlegge hvordan jeg skulle komme meg tilbake til Voss hvor jeg bodde da.

I forbindelse med dette fant jeg altså på den løsning å knekke foten, og jeg skal fortelle mer om hvordan det skjedde og hva som skjedde i umiddelbar ettertid også nå lenger tid etter. Det kommer også til å bli etablert en ny mindre hemmelighet #2 i forbindelse med dette som jeg en gang senere skal fortelle, men som jeg må ha på plass litt mer informasjon om før jeg forteller.

Det kommer snarlig ut røntgenbilde av bruddet av fremre leggben som fikk bruddet midt på under hendelsen, og som sagt mer om selve hendelsen.

Dagens Oposit: Idag har jeg med en spesiell 22.juli jubileums-Oposit; det er en Oposit som plutselig begynner å oppdage noe angående 22. juli-Opositen som gjør at den får en idé som setter den litt ut som om den blir en klovn - i alle fall en stund.
På grunn av at jeg hadde lite å oppdatere foreløpig, så lar jeg innholdet fra 29.08.2019 fortsatt stå under det innholdet lagt ut idag:

Jeg har oppdatert skissesiden; ITAT.no/skisse, med kun logo og lenke til bloggen og ikke alle virksomhetene mine for å fremheve at den er personlig - det er da også mer åpnebart at innholdet nettopp kan være skisser, hvor eksempelvis en DIV-utgivelse vil være mer profesjonell.
Jeg har fjernet eksterne logoer fra Det Gode sin nettside, og grunnen til Det Gode ser nå slik ut:
Også oppdatert filmen 'Den Gode Æra' på hovedsiden til Det Gode slik at den ikke vises fra en ekstern side, men fra min egen server direkte:

Jeg har også fjernet Det Gode fra ulike brukerkontoer jeg har hatt på eksterne nettsider - nå finnes Det Gode kun på den egne nettsiden; Det GodeJeg har oppdatert nettsiden til Imponer ved å fjerne alle eksterne logoer. Den blir litt ryddigere og penere. Hovedsiden sine logoer ser nå slik ut:
Jeg har laget nye bilder til CS:GO-ligaen for å unngå å få eventuelle problemer med opphavsrett:

Nye bilder til FIFA-ligaen:Nytt bilde til Red Alert 2-ligaen:
Nye bilder til Splatoon-ligaen:

Nye til Splatoon 2-ligaen:
Fantastisk å se Karsten Warholm i 400 meter hekk idag - ny europarekord og norgesrekord på 46.92! Jeg ser at Warholm slo sin egne tidligere europarekord med 20 hundredeler hvor det kun er 16 hundredeler ned til verdensrekorden på 46,78 - han som har verdensrekorden var 26 år på det tidspunkt han fikk verdensrekorden, som betyr at den nå 23 årige Warholm har i forhold til alder og verdensrekordholderen hele 3 år på seg til å skulle bli like rask og eventuelt raskere. Karsten Warholm har videre mye å gå på som han viste idag og selv nevnte at en av hekkene utførte han ikke på sitt beste. Spennende å se fremover utviklingen!

Dagens Oposit: Jeg har idag en spesial-trell-gått-for-langt--Opositen: En Oposit kunne kanskje ha vært så stresset for å få vondskap til å skje, at den også ble transvestittisk, og kom så langt i den retningen at den begynte å skimtes som om en havfrue. Om Opositen hadde hatt tankevirksomhet kunne kanskje det å revurdere formålet med å oppnå vondskap være fortenlig for å nå tilbake til eventuelt en vanlig trellform.
Dagens mat: Lion på tilbud!
Dagens vær: Jeg har tatt bilde av været idag som var veldig fint selv om litt fuktig i miljøet først på dagen - skyet litt til etterhvert og nå på kvelden regner det.
Dagens tilbakeblikk: Jeg har idag tatt med en film hvor jeg viser et av de fargeprogrammene jeg programmerte i forskning på farger, og heter; 'Ljos og Fargar 6'. Etter dette programmet var ferdig begynte jeg på 'Ljosforskrift' som endelig ble ferdigstilt i utgave 5. Det jeg gjorde i det programmet jeg viser idag, var å helhetlig lære meg fargelære, og fikk forståelse for hvordan den virker - blant annet var det hovedsakelige jeg fant ut av underveis i forskningen hvordan alle virkere henger sammen, og kunne etter programmet var ferdig se for meg alle ulike farger - jeg fikk også innsikten som skulle til for å utvikle ideen om at to piksler kan virke sammen og skape en skjerm med alltid halv lysstyrke på hele malgeskalaen, hvor altså malge betyr de fargene en finner i regnbuen.

Som dere ser er programmet litt uoversiktlig for de som ikke kjenner det, og det er enkelt nok fordi det er et forskningsprogram jeg har laget for meg selv til egen forskning - det fargeprogrammet som jeg programmerte etter dette er oversiktlig og kommer til å bli bare oppdatert litt før utgivelse som er planlagt når jeg skriver den planlagte boken om fargelære.
Jeg har idag oppdatert siden til Søppel forlag med to ulike ting; en grønn prikk, og malt et slags lilla område på venstrevingen til myggen. Den grønne prikken har som formål å være et symbol på et vondt utgangsunkt, hvor vondt begynner - da kan en også tenke på Opositen jeg laget med utsagnet; "Trace back to Origin!", som da for vondt ville vært prikken. Når det gjelder området på vingen til myggen så skal det symbolisere en vond slags lilla - og da for å eventuelt forsvare seg mot eventuelle forsøk på å såre den måte jeg bruker ofte lilla på i virksomhetene mine spesielt med tanke på Det Gode - videre kan en se for seg at om en da forsøker å bruke lilla på en vond måte, blir en om til en mygg som flyr veldig ustadig ikke når formålet den satte seg.


Dagens tittelbilde: Mange kjekke farger, lys og lyshet.

Gjerne vær med å sikre bloggens kortsiktige fremtid:

Det er behov for midler, og det er mulig å gi pengegaver anonymt her:

Konto: 0539 68 22980

Takk til alle givere!
© 2019